П`ятниця, 03.05.2024, 11:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2015 » Січень » 9 » Як педагогу підготувати і провести тестування?
00:39
Як педагогу підготувати і провести тестування?

Ефективним у навчанні є застосування різноманітних тестів, для створення яких можна використовувати безкоштовні сервіси. Пропонуємо Вам ознайомитися з сервісами з російськомовними та англомовними інтерфейсами.

Сервіс Майстер-тест  має україномовний інтерфейс і дає змогу створювати онлайн-тести,  а також завантажувати і проходити тест без підключення до мережі. І для цього не потрібно встановлювати на комп'ютер додаткові програми.

БанкТестов РУ. З його допомогою можна безкоштовно створювати тести в будь-якій необхідній кількості. Вони будуть доступні онлайн для всіх користувачів.

Тест можна створити з запитаннями і відповідями, які міститимуть картинки. Відповіді на запитання можуть бути неоднозначними. Кожен тест може містити різні типи запитань.

Психологічні тести онлайн та офлайн також має російськомовний інтерфейс, де тести створюються за допомогою конструктора тестів. Конструктор не є універсальним. З його допомогою можна створити тести, що мають визначену структуру і алгоритм роботи. Якщо ви хочете створити свій тест, то вам необхідно в першу чергу визначити його тип.

Портал онлайн-тестування «Твій тест» . Це автоматизована система онлайн-тестування. На порталі можна створювати свій алгоритм аналізу результатів тестування знань, а також переглядати результати тестування кожному користувачеві.

Quizlet дає змогу створювати тести, де учні можуть вибирати потрібну з запропонованих відповідей, порівнювати картинки, інформацію, а також дописувати свої варіанти. Цей сервіс безкоштовний і простий у використанні.

Proprofs — сервіс, за допомогою якого можна створювати різнотипні тести: можна запропонувати на вибір один або декілька варіантів відповіді, написати пропущене слово або розгорнуту відповідь. Цей портал також дає можливість додавати у завдання документи, презентації, зображення, аудіо- та відеофайли.

Kahoot! Розрахований на застосування у класі — вчитель показує матеріал на головному екрані, школярі одночасно відповідають на запитання і обговорюють інформацію, за допомогою спеціальних налаштувань на комп’ютері або телефоні.

Для того, щоб учні могли зайти у віртуальну кімнату, вчитель повинен надіслати усім код доступу. Сервіс дає змогу побачити відповіді кожного учня, а також будувати діаграми успішності усього класу.  Учні також можуть стежити за своїми результатами. Сервіс безкоштовний і доступний після реєстрації.

Easy Test Maker. Ця платформа для створення тестів дає змогу створювати завдання, де можна вибрати правильні і неправильні відповіді. Також перевагою Easy Test Maker є можливість переставляти завдання і відповіді, щоб унеможливити списування. За допомогою безкоштовної версії Easy Test Maker можна створити 25 тестів.

Категорія: Методична скарбничка | Переглядів: 461 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz