Четвер, 09.05.2024, 14:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 26 » 22 травня підвели підсумки та нагородили переможців конкурсу Дніпропетровської обласної ради та компанії ДТЕК
13:39
22 травня підвели підсумки та нагородили переможців конкурсу Дніпропетровської обласної ради та компанії ДТЕК

22 травня підвели підсумки та нагородили переможців спільного конкурсу Дніпропетровської обласної ради  та компанії ДТЕК «Енергозбереження для майбутнього», який з початку року проходив з ініціативи голови облради. Підведення підсумків відбувалося у культурно-діловому центрі "Менора", м. Дніпропетровськ.

Учасники конкурсу  отримали гранти на реалізацію проектів у сфері енергоефективності, які підготували учні. Призовий фонд у розмірі 1,1 мільйона гривень виділили з обласного та коштів компанії ДТЕК.

Перше місце серед 17 шкіл Дніпропетровської області (13 шкіл Західного Донбасу, 2 школи м. Зеленодольськ, 2 школи м. Енергодар) зайняла Хорошівська школа Петропавлівського району та отримала грант на суму 40 тис. грн. До п’ятірки переможців увійшла В’язівоцька школа Павлоградського району і також отримала 40 тис. грн.

Першотравенські школи №3 та №4, Павлоградська школа №19 та отримали срібні сертифікати на суму 30 тис. грн.

Тернівські школі №1, №5 та №6, Павлоградська школа №1, Булахівська, Новодачинська, Межиричська школи Павлоградського району та Самарська школа Петропавлівського району отримали бронзові сертифікати на суму 20 тис. грн.

«Тільки за активної участі кожного громадянина від малого до дорослого, влади та бізнесу, енергозбереження стане масовим і принесе потрібний ефект. І саме завдяки таким конкурсам ми не тільки створюємо умови, щоб діти вчилися в теплі і комфорті, але і стимулюємо змінювати поведінку і світогляд по споживанню енергоносіїв », - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Після участі в проекті, діти і вчителі відзначають, що тепер ретельно стежать за витратами енергоресурсів в школі і вдома і вчать цьому своїх близьких. При цьому школи-учасники вже змогли знизити місячне споживання електроенергії на 6%, не роблячи ніяких грошових інвестицій - в основному, за рахунок організаційних заходів.

По закінченню уроситого нагородження учасників конкурсу усіх присутніх було запрошено ну подорож по річці Дніпро на теплоході.

Нагадаємо, в школах-учасниках проекту «Енергозбереження для майбутнього» пройшли факультативи з основ теплопостачання та теплозбереження, конкурс на зниження споживання електроенеріі, інформаційні кампанії щодо раціонального поводження з енергоресурсами, практичні роботи. Діти відвідали з екскурсіями енергогенеруючі, теплопостачальні підприємства та ОСББ, самостійно провели енергоаудит своїх шкіл і підготували проектні пропозиції щодо підвищення енергоефективності будівель.

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 397 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz