П`ятниця, 19.04.2024, 05:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 23 » Безпека дорожнього руху: попередимо нещасні випадки наших вихованців
10:15
Безпека дорожнього руху: попередимо нещасні випадки наших вихованців

    Вих. № 19/0/4 від 21.07.2014р.

Про можливість з 21 липня до 21 серпня ц.р. стати учасником заходу

попередження смертей і каліцтва дітей ДНЗ (учнів ЗНЗ) в області від ДТП,

щоб вже з 1 вересня всі вони отримали можливість готуватись до своєї участі 22 вересня 2014 р. у 8-й акції  (Всеукраїнській і Міжнародній) з БДР

 

Лист одночасно всім

завідувачам ДНЗ та

директорам ЗНЗ у

Дніпропетровській області

 


Шановні керівники всіх навчальних закладів в області!

          Просимо всіх Вас, вже з 1 вересня ц.р. (з самого початку Нового 2014/2015 навчального року) стати безпосередніми та активними учасниками продовження реалізації (на громадських засадах) нової суспільно-значимої виховної програми «Вчимо разом дітей і учнів області та в цілому України жити без випадків скоєння ДТП», яка була розпочата – 18 листопада 2013 р.

          Основна мета цієї програми - знизити показник ВОЗ - смертність від ДТП в Україні (13,5), до кращих показників, які сьогодні мають наступні європейські країни -  удвічі менше - Франція (6,4) і Австрія (6,6), утричі менше – Швейцарія (4,3), Німеччина (4,3) і Данія (4,7) та учетверо менше – Швеція (3,0).       Спільними зусиллями всієї педагогічної громадськості України і МГО її можна завершити за 8 років (2014-2020).

          Наша громадська організація запрошує одночасно всіх керівників ДНЗ і ЗНЗ зі своїми колективами Вашої області спільно з іншими регіонами України скористатись досвідом вищевказаних країн, щоб, не гаючи часу, розпочати виховувати разом нове покоління (вихованців у всіх навчальних закладах України) – безпосередніх учасників дорожнього руху, які будуть виховуватись на нових принципах взаємоповаги і толерантного ставлення один до одного, як це робиться у всіх європейських країнах.

         Ми нікого не звинувачуємо, що є тільки незначна частина всіх навчальних закладів (789) в Україні, де для вихованців створені умови щодо їх участі 22 вересня у 8-й Міжнародної акції «Life-YES! Children’s Deaths from traffic accidents on auto roads in all countries of the world – NO!»  та 8-й Всеукраїнській – «Життю-ТАК! Смерті дітей від ДТП на автошляхах України-НІ!», а керівники десятків тисяч інших навчальних закладів (ДНЗ і ЗНЗ) продовжують сьогодні залишатись осторонь.

         На сьогоднішній день ми маємо унікальну можливість, об’єднати всіх керівників освітньої галузі всієї України, щоб вперше стати – ЄДИНОЮ та МОГУТНЬОЮ СИЛОЮ, якій зараз під силу до 1 вересня створити належні умови  на користь  вихованців (дітей своїх ДНЗ і учнів своїх ЗНЗ).

         Для цього достатньо всім керівникам освіти виконати програму мінімум «Кожному ДНЗ і ЗНЗ  – одну газету ДАІШКА в подарунок» на 4 місяці (вересень, жовтень, листопад, грудень) ц.р.

         Тому, запрошуємо керівників всіх ДНЗ і ЗНЗ у містах і районах області скористатись наданою можливістю, щоб засвідчити своє особисте ставлення до громадського процесу – зниження смертей та каліцтва від ДТП, шляхом створити мінімальних умов за свої особисті невеличкі кошти у розмірі:

  • (12 грн. + % за перерахування цієї суми 12 грн. на рахунок МГО №26000709240803, МФО-380805, ЄДРПОУ-26459049 для централізованої передплати цієї газети на адресу навчального закладу. Адреса, кількість дошкільнят та груп в ДНЗ (кількість учнів та класів в ЗНЗ) надсилається поштою на адресу МГО або в режимі (ОН-ЛАЙН) внесок і все інше ідентифікується на сайті МГО;
  •  22 грн. – більш зручний варіант, коли керівник ДНЗ чи ЗНЗ – здійснить у поштовому відділенні «Укрпошта» передплату одної газети ДАІШКА (поштовий індекс – 49367) на 4 місяці для свого навчального закладу за свої кошти у сумі – 22,07 грн. (4,88 грн. х 4 місяці + 2, 55 грн. поштова послуга)  на користь всіх дошкільнят ДНЗ (учнів ЗНЗ). Копія квитанції та інформація про кількість дошкільнят та груп в ДНЗ (про кількість учнів та класів в ЗНЗ) надсилається поштою на адресу МГО.

         Одночасно інформуємо Вас, що на сайті нашої МГО з 23 липня на р/р МГО № 2600709240803 розпочалося віддзеркалення особистого ставлення всіх керівників освітньої галузі до зниження ДТП (13,5) до європейських показників, шляхом дарування одної або декілька газет будь-якому закладу.

          Чекаємо від всіх керівників ДНЗ та ЗНЗ в області листа, який підтвердить створення умов, де вказати: про кількість передплачених газет на 4 місяці (додати копію квитанції) та, яка кількість дітей/груп  та учнів/класів.

      З повагою,

Президент МГО

«Врятуймо дітей Європи» (чорнобильців)     Вячеслав Скоробогатько

 

Категорія: Накази, листи | Переглядів: 473 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz