Четвер, 02.05.2024, 23:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 4 » Cемінар-практикум заступників директорів з виховної роботи
15:03
Cемінар-практикум заступників директорів з виховної роботи

28 січня 2014 року на базі Богуславської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи і педагогів-організаторів на тему: «Створення умов для самореалізації особистості відповідно до її здібностей та інтересів».

Відкрила семінар методист РМК Сопільник Валентина Дмитрівна, висвітливши мету і завдання семінару. Директор школи Жуков Анатолій Григорович представив навчальний заклад як школу гармонійного виховання особистості, школу розвитку здібностей і обдарувань учнів.

Кушнарьова Світлана Павлівна, заступник директора з виховної роботи,  презентувала гостям досвід роботи педагогічного колективу щодо організації роботи з обдарованими і здібними учнями, розвитку творчих та інтелектуальних здібностей дітей в процесі залучення їх до діяльності гуртків, секцій, об’єднань за інтересами.  Практичний психолог Надточій Анжеліка Олександрівна познайомила присутніх з особливостями розвитку обдарованих дітей, їх проблемами, наголосила на тому, що саме необхідно враховувати в роботі з такими  дітьми, і запросила відвідати урок психологічного розвитку у 2 класі. 

Під час подорожі-практикуму в освітньо-виховному просторі школи учасники семінару ознайомилися з творчими надбаннями педагогічного колективу щодо організації роботи з обдарованими і здібними учнями, відвідали музей шкільної історії та сільський історико-краєзнавчий музей, екскурсії в яких провели члени «Школи юних екскурсоводів». Виставка дитячих малюнків і фотографій «Наш вернісаж», стенди «Наша гордість», «Ми пишаємося» вразили гостей естетичним оформленням, багатством фантазії, креативністю. Свій талант усім присутнім дарували учасники студії сучасно-естрадного танцю «Лего» і вокальне тріо «Веселка».

Вдячні учасники взяли із семінару не тільки цікаві елементи досвіду роботи з обдарованими і здібними учнями, але й отримали великий емоційний заряд і тепло людських сердець щирих організаторів вдалого методичного зібрання.

 

Категорія: Семінари, фестивалі, конференції | Переглядів: 519 | Додав: MetodRDA | Теги: Семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz