Субота, 20.04.2024, 12:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 2 » День захисту дітей
12:52
День захисту дітей

Щороку в перший літній день ми відзначаємо радісне свято – День захисту дітей. З цієї нагоди в навчальних закладах району  проведено цілу низку заходів. У всіх школах  урочисто відкрилися табори відпочинку з денним перебуванням.
Чудове свято було організовано та проведено для дітей Межиріцької ЗШ І-ІІІ ст. №2 за сприяння настоятеля місцевого Свято-Успенського храму протоієрея Олексія, підприємців Симоненка Є.Ю та Прісюка І.В. Діти з азартом грали в рухливі ігри, брали участь в різноманітних конкурсах, а потім ласували козацькою кашею, солодощами, фруктами, морозивом.
У Булахівці за сприяння сільського голови Гузь І.О., працівників  будинку культури та сільської бібліотеки проведено свято «Юні таланти Булахівки». Всі учасники свята отримали в подарунок солодощі та морозиво від асоціації підприємців.
Учні Богуславської ЗШ І-ІІІ ст. з великим задоволенням взяли участь у грі «Котигорошко по-богуславськи». Конкурс малюнків на асфальті та святковий концерт пройшли у Межиріцькому НВК, гра «Веселий експрес» - у Троїцькій ЗШ І-ІІІ ст.
У Привовчанській ЗШ І-ІІІ ст. проведено свято «Здрастуй, літо», конкурс малюнка на асфальті та спортивні естафети. Свято для юних карабинівців організували працівники сільського будинку культури, а представники від партії «Солідарність»  вручили подарунки учням – учасникам районних і обласних творчих конкурсів.
А районне свято з нагоди Дня захисту дітей було організовано районним методичним кабінетом в театрі ім. Б.Є. Захави за сприяння районної ради, депутатського корпусу та голови фермерського господарства «Шторм» Кондрачука В.В.  До театру  з’їхалися представники з усіх шкіл району. Дітей зі святом привітали заступник голови Павлоградської районної ради Петренко Л.Я. та завідувач районного методичного кабінету Абабкова Н.Б. Вони побажали всім гарного відпочинку, веселих літніх канікул, а для цікавого дозвілля під час роботи пришкільних таборів відпочинку подарували  набори настільних ігор, комплекти конструкторів, скакалки, м’ячі, набори для рухливих ігор.
Від імені народного депутат України Мартовицького А.В зі словами привітань до дітей звернулася помічник-консультант  Діхтяренко Л.С. Вона подякувала усім, хто своєю працею сприяє становленню юного покоління, побажали дітям світлої долі, миру та добра в родинах і подарувала всім присутнім солодкі подарунки – шоколадки.
Діти переглянули цікаву виставу «Чарівний корінець»  у виконанні артистів театру ім. Б.Є. Захави, після закінчення якої сфотографувалися з героями казки.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 507 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz