Понеділок, 13.05.2024, 15:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 3 » Як козаки табір відвідали
12:54
Як козаки табір відвідали

З 2 по 19 червня 2015 року при Булахівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів працював літньо-оздоровчий мовний табір «Зайчик». З 8.00 ранку і до 14 години учні початкових класів  знаходилися у дружній родині, яка складалася із вихователів, вожатих, тьюторів та козачат. Всі діти об’єдналися у три курені-загони: козаки Присамарʼя, козаки фантазери, козаки-запорожці.

Вихователями  табору було проведено безліч цікавих, захоплюючих, змістовних заходів.  Наші діти відвідали  народні історичні музеї рідного села та  с.Богуслав,   екологічний центр м.Павлоград,  музей Шахтарської Слави м.Тернівка, пройшли «екологічною стежиною» на чолі з учителем біології та екології Н.В.Соболь,  неодноразово побували в парку відпочинку м.Павлоград. Табором керувала вчитель початкових класів В.Г.Коваленко. Допомагала їй заступник директора з ВР Н.Г.Голубнича.

Захоплююче пройшов день, коли вихованці табору зустрілися із пожежниками військової частини №27 м.Павлоград, які цікаво розповіли про свою професію рятівника, ознайомили із обладнанням і призначенням пожежної машини, провели ігри-вікторини, повчальні бесіди із використання електроприладів, показали як правильно розкидати рукава, прикручувати розпилювачі і подавати воду. Шубенко С.В. неодноразово проводила спортивні змагання, естафети, розучувала нові ігри, кричалки.  Під її керівництвом цікаво пройшов День здоров’я. Діти синхронно показували розвиваючі вправи, робили спортивні піраміди, готували концерт працівникам місцевої амбулаторії. О.І.Кобзар  провела конкурс «Міс та містер табору».

Було безліч цікавих завдань, переможцями яких стали Волок Настя та Довгий Тарас. Вони набрали найбільше балів і посіли перші місця, стали міс та містером табору. Незабутнім був для вихованців День казки. Вони на чолі з вожатими: Стулій Ксенією, Величко Ілоною, Губарєвою Дашею, Критін Аліною – показували інсценівки українських народних казок на новий лад (Коротич І.В.), прийняли активну участь у КВК «Чи знаєте ви казки та їх героїв?»            (Кобзар О.І.), позмагалися у спритності із героями казки «Пригоди Буратіно» (Шубенко С.В.).

Наші дітки довго будуть згадувати і День козаків, коли вони інсценували українські козацькі пісні, зустрілися із козаком Булахівської сотні, учасником гурту «Козаки Запорожці» І.В.Кондрачуком, провели козацькі змагання. А.Є.Олійник постійно проводила ранкові зустрічі, нагороджувала переможців дня грамотами, знайомила із цікавими справами, проводила  комп’ютерні презентації дитячих пісень, мультфільмів. Наші дітки цього року не лише відпочивали, а й підвищували свою кваліфікацію і вивчали іноземні мови. Н.А.Масловська у лінгафонному кабінеті проводила заняття з правильної вимови англійських нових слів, вправи з граматики з використанням інтерактивної дошки, грала з ними у різноманітні ігри. Л.В.Климук  вчила учнів 1 класу читати англійські слова.

З учнями 3 класу приготувала інсценівку казки «Теремок». Учні 4 класу вивчали німецьку мову. За невеличкий час діти навчилися рахувати в межах 10, вітатися та прощатися, вивчили кольори, тощо. Для вихованців табору була проведена комп’ютерна презентація про Великобританію. Залучали до проведення різних заходів і працівників народного музею (завідуюча І.О.Критін), і працівників будинку культури (завідуюча В.В.Якубович). Дуже цікаво проводила гурток рукоділля Оксень В.Л.. Діти навчилися робити з паперу квіти, курочку, жабку, яка рухала язичком, тощо. У рекреації початкових класів Валентина Людвігівна представила виставку дитячих робіт з різних видів килимарства та вишивки. Гості табору були вражені виробами і не могли повірити, що їх виготовили наші діти.  

           Погляньте на вихованців табору, всі вони змужніли, підросли, прибавили у вазі. Це  перевірила медична сестра школи В.П.Шубенко. Гарному харчуванню завдячуємо працівникам їдальні Л.В.Ізюмовій та О.Д.Івановій, які  смачно готували і пригощали діток. Скільки здоров’я, позитивних емоцій, веселого настрою отримали наші вихованці! Скільки  буде спогадів та розповідей про табір «Зайчик» цього літа! Велике спасибі говоримо всім, хто вніс свою частку у  догляд, піклування та виховання булахівських діток! 

Кобзар Олена Іванівна,

вихователь табору «Зайчик»

Категорія: Події | Переглядів: 326 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz