П`ятниця, 10.05.2024, 17:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 21 » Незабутні враження сонячного літа
08:28
Незабутні враження сонячного літа

Незабутні враження сонячного літа

У розпалі тепле літечко. Ніяких підручників, ніякої школи…  Хтось гуляє з друзями, купається  на річці, хтось відпочивав з батьками на морі, а хтось - у дитячому таборі…

У Павлоградському районі відділ освіти організував за  кошти місцевого бюджету для 66 учнів шкіл відпочинок на морі. Мені та ще трьом учням з нашої школи пощастило бути в числі цих дітей  і відпочити  в дитячому оздоровчому таборі «Морський» у Кирилівці на Косі Пересип. Мені там дуже сподобалось. Це гарний табір з одним адміністративним і двома двоповерховими житловими корпусами. Він знаходиться на березі Азовського моря.

У  таборі кожного дня різні ігри та розваги. Ми всі з задоволенням брали участь у найрізноманітніших конкурсах і змаганнях.  Особливо запам’яталися День Нептуна,  День сюрпризів і подарунків.  Одним словом, сумувати і нудьгувати було ніколи. Швиденько звикли до режиму і дисципліни. А як знадобилося те, що в школі ми відвідуємо студію сучасного танцю «Лего»! Ми з Іфановою Анею працюємо в студії з першого дня навчання в школі, і в таборі  мали змогу показати, чому  нас  навчила художній керівник студії Ірина Олександрівна Будріна. А  на урочистому закритті табірної зміни ми з Анею присвятили танок «Я скучаю» нашому діджею, який щовечора крутив нам дискотеку.

Я знайшла собі нових друзів, не тільки зі свого загону, а й з інших. Найбільш відклалося в моїй пам’яті знайомство з дівчатами-футболістками із загону «Родина». Як нам розповідали, загін «Родина» відпочиває тут щороку. До нього входять дівчата, які грають за збірну України . З двома із них мені пощастило дружити. На жаль, вони поїхали ще за тиждень до нашого  від’їзду, але на заміну їм приїхали діти, з якими ми теж потоваришували.

Щодня ми ходили на море, за винятком тих днів, коли було холодно або вітряно. Нам навіть дозволяли з вожатим ходити на косу, напевне, тому, що ми були найстарші.

Та, на жаль,  час дуже швидко пролетів. 17 липня -  закриття табірної зміни. Остання масовка… Остання дискотека… Остання королівська ніч… Останній сніданок… Востаннє, перед від’їздом, співаємо табірні пісні… Останній раз переступаємо поріг нашої кімнати… Востаннє спускаємося сходами… Сльози… Плач… Прощання … Обійми з вожатими… Обіцянки повернутися…

Всю дорогу додому ми співали табірні пісні, сміялися, згадували, плакали… Ось уже Павлоград, незабаром побачили своїх батьків. І хто знає, зустрінемося  ми з новими друзями ще чи ні? Одне знаю напевно: ці три тижні кожен запам’ятає надовго!

 

Чорна Марина, 8 клас,

Богуславська ЗШ І-ІІІ ступенів

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 454 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz