П`ятниця, 26.04.2024, 23:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 25 » Районний семінар учителів основ здоров’я
17:45
Районний семінар учителів основ здоров’я

22 травня  2015 року на базі Вербківського санаторію «Сонячний» відбувся районний семінар учителів основ здоров’я на тему «Створення мотивації учнів до здорового способу життя та збереження здоров’я в системі здоров’язбережувального навчально-виховного процесу». 

Семінар-практикум був організований педагогічним колективом Новоруської ЗШ І-ІІ ст. за сприяння голови профспілки працівників освіти Павлоградського району Коваленко В.А.. У ході семінару учителі ознайомились з сучасними засобами санаторно-курортного лікування опорно-рухової та нервової системи людини, можливостями оздоровлення на прикладі місцевого санаторію.

На семінарі обговорили  питання створення мотивації учнів до здорового способу життя та збереження здоров’я в системі здоров’язбережувального навчально-виховного процесу з досвіду роботи учителів основ здоров’я Новоруської  ЗШ І-ІІ ст., Булахівської  ЗШ, Троїцької ЗШ та інші.

Учасники семінару високо оцінили рівень проведення районного семінару, висловили вдячність районному методичному кабінету, голові профспілки  та працівникам Вербківського санаторію.  

Санаторій «Сонячний» розташований в красивому куточку Дніпропетровської області, в східній її частині, на кордоні листяного і соснового екологічно чистого лісу, на березі припливи Дніпра р. Самара. У цій частині лісостепу України і формується сприятливий для здоров’я помірно континентальний клімат з м’якою зимою і теплим літом.
Санаторій знаходиться в 10 км. від центру м. Павлограду, в 85 км. від обласного центру м. Дніпропетровська. Територія санаторію займає площу більше 4 га. Санаторій «Сонячний» заснований в 1988 р., поступово модернізується лікувальна і матеріально-технічна база. На сьогоднішній день це сучасний комфортабельний санаторій на 150 місць.
У санаторію широко використовується пелоїдотерапія пелоїдамі озера Солоний лиман для зовнішнього вживання і Сакського озера для внутрішньопорожнинного вживання; всі види бальнеотерапії; постійно упроваджуються нові методи і методики апаратної фізіотерапії: магнітолазеротерапія, біорезонансна стимуляція і т.д; в наявності три види розвантажувальної терапії хребта: сухе горизонтальне і два види підводного витягнення хребта; застосовуються різні методи детоксикації організму: гідроколонотерапія інфрачервона і фінська сауни, російська лазня; функціонує кімната галлотерапії — ефект соляної шахти.

Більше фото можна переглянути ТУТ

Категорія: Семінари, фестивалі, конференції | Переглядів: 470 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz