Неділя, 28.04.2024, 11:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 15 » Реєстрація на ЗНО-2014
19:04
Реєстрація на ЗНО-2014
За три тижні завершиться реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання,тому бажаючі взяти участь у тестуванні не повинні зволікати.
В Українському центрі оцінювання якості освіти вкотре порадили абітурієнтам не відкладати реєстрацію на останні дні, оскільки абітурієнт може не встигнути за необхідності внести зміни до своїх даних або виправити можливі помилки, допущені під час реєстрації.

Як відомо, подання документів для реєстрації участі у тестуванні буде завершено 5 березня. Для абітурієнтів, які зареєструвалися на ЗНО, відкрито інформаційні сторінки, що розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Кожен абітурієнт має можливість зареєструватись для складання від 1 до 4 тестів за визначеним переліком тестових предметів.

Для реєстрації на ЗНО необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.

Майбутні учасники ЗНО можуть зареєструватись самостійно, сформувавши комплект реєстраційних документів за допомогою спеціальної програми, або звернутися за допомогою до одного з 176 пунктів реєстрації відкритих в усіх регіонах. 

"Найпоширенішими помилками, що допускаються абітурієнтами під час реєстрації, є: невідповідність даних у поданих абітурієнтами документах; відсутність дати й підпису на заяві-реєстраційній картці; відсутність тексту в заяві, яким абітурієнт засвідчує факт ознайомлення зі своїми правами та обов’язками; відсутність засвідчувального напису на копіях документів; надсилання копії довідки з місця навчання замість оригіналу, фотокартки не вклеєно до заяви-реєстраційної картки або використано так звані "домашні" фотографії для оформлення заяви-реєстраційної картки тощо", - зазначила Ірина Зайцева.

Також, за інформацією директора УЦОЯО, у поточному році багато абітурієнтів відмовляються надавати згоду на обробку персональних даних, що є підставою для відмови в реєстрації для участі в ЗНО.
 
Джерело інформації:http://osvita.ua
 
 
 
 
Переглядів: 432 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz