Середа, 24.04.2024, 17:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 5 » Рік англійської мови
22:05
Рік англійської мови

В Булахівській ЗШ І-ІІІ ступенів завжди значна увага приділялася вивченню іноземної мови, а з 2014 року наші учні вивчають їх аж дві: з 1 класу – англійську, з 5класу – німецьку. В рамках проведення Року англійської мови ми розробили систему заходів, які дадуть можливість посилити інтерес до її вивчення як у дорослих та і в дітей. Вже другий рік наші учні вивчають англійську і німецьку мови використовуючи програмне забезпечення «Лінгафонний кабінет», постійно переглядають відео сюжети, мультфільми на англійській мові, грають в ігри, створюють і захищають власні проекти, знайомляться з новинками англійської літератури, беруть участь у вікторинах краєзнавчого характеру, декламують вірші, співають пісні,знайомляться із звичаями та традиціями народу, мову якого вивчають.

Щорічно беруть участь і виборюють перемогу у Всеукраїнських конкурсах «Гринвіч», «Пазли» та олімпіадах «Олімпус». ( Довгий Тарас, Огли Оксана (7 клас), Заплава Антон( 8 клас), Шелюто Вероніка (5 клас), Ломоносова Карина (6 клас), Рогани Олександр та Дар’я (6 клас), Шубенко Павло (10 клас), Підгора Альона (11 клас). Особливо цікаво проходить щороку в лютому за спец. планом Тиждень іноземних мов, родзинкою якого є фрагмент англійською мовою на кожному уроці в кожному класі. В цьому році Рада старшокласників нашої школи запропонувала провести День англійської мови, коли всі учні будуть говорити тільки англійською та випустити спец випуск шкільної газети «Острів знань».

До Міжнародного Дня 8 Березня, Дня захисника України, Дня вчителя та новорічних свят редколегія запланувала виготовити вітальні листівки англійською мовою. В цьому році ми плануємо з учнями 5-8 класів провести показ інсценованих казок для вихованців дитячого садка «Світлячок». Так як наша школа має екологічний профіль, традиційними є заходи екологічного спрямування, серед яких «Екологічний марафон» на англійській мові (квітень-травень). В червні вже другий рік для учнів 1-4 класів та пільгових категорій буде працювати мовний оздоровчий табір з денним перебуванням «Зайчик», в якому три загони будуть англомовні, а один паралельно ще й німецькомовний та Літня школа для обдарованих дітей 5-11 класів, в якій вони зможуть вдосконалити знання з іноземних мов.

Велику роботу серед батьківської громадськості ми плануємо провести по пропаганді вивчення англійської мови. Крім традиційних відкритих уроків англійської мови та свят для батьків початкових класів, вчитель англійської мови Климук Людмила Василівна з січня цього року раз на місяць проводить батьківський всеобуч: розділ «Вивчаємо англійську разом». Хочу зазначити, що наші молоді вчителі: Олійник Анна Євгенієвна, Середа Катерина Іванівна, Туйдина Світлана Валеріївна, Рєзнік Людмила Вікторівна, Заплава Алла Леонідівна долучилися до вивчення англійської мови і тепер в моєму розкладі є 12 клас, з яким особливо приємно працювати.

Зараз Прес центр Ради старшокласників працює над створенням он- лайн клубу «Знавців англійської мови «Що? Де? Коли?»». Тож всіх бажаючих запрошуємо до співпраці. Обіцяємо, що буде цікаво, весело, а головне, корисно, бо ми працюємо під девізом: «Вчи англійську, як ми, вчи англійську- краще нас!».

Директор Булахівської ЗШ І – ІІІ ступенів
Н. А. Масловська

Категорія: Події | Переглядів: 690 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz