П`ятниця, 29.03.2024, 09:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 22 » Співпраця з Дніпропетровським університетом залізничного транспорту
09:41
Співпраця з Дніпропетровським університетом залізничного транспорту

За активної підтримки голови Павлоградської районної ради        Гримайло Н.В.  в рамках договору між Павлоградською районною радою та Дніпропетровським університетом залізничного транспорту ім.Академіка Лазаряна  нещодавно  відбулась яскрава подія,  яка запам’яталась учням нашого району.
Павлоградський районний методичий кабінет вже третій рік поспіль активно співпрацює з кафедрою економіки та менеджменту і кафедрою фізики вузу, що дає можливість організовувати спільні  заходи, здійснювати виїзди до наукових лабораторій вузу, брати участь в олімпіадах і конкурсах, спортивних змаганнях, знайомитись з умовами навчання та життя студентів, організовувати семінари та заняття для учнів та учителів.
В квітні поточного року 21 старшокласник Привовчанської та Вербківської загальноосвітніх шкіл, Межиріцького НВК відвідали Дніпропетровський університет залізничного транспорту ім. Академіка Лазаряна, познайомились з роботою вузівської бібліотеки, яка визнана переможцем Всеукраїнського конкурсу,   стали учасниками обласної олімпіади на кращу бізнес-ідею, організованої кафедрою економіки та менеджменту ДНУЗТ, в якій змагались учні Павлоградського, Томаківського та Солонянського районів області.
До уваги компетентного журі  у складі ректора вузу Пшінько Олександра Миколайовича, декана економічного факультету, професорів вузу, а також учнів – учасників і глядачів - та учителів було представлено 12 учнівських  бізнес-проектів.
Павлоградський район захищав 5 учнівських бізнес-проектів, які стали перможцями районного етапу олімпіади, а саме:
 «Створення музичної групи «Натхнення», підготувала учениця  11 класу Межиріцького НВК Половна Тетяна, музичний керівник Букшина С.В, вчитель-консультант Петрушенко Т.Г.;
   «Комплекс відпочинку та технічного обслуговування «Чумацький шлях»,  підготував учень 9 класу Вербківської ЗШ І-ІІІ ст. Кулієв Кирило, вчитель-консультант Бондаренко Т.В.;
«Реконструкція шкільного тиру Вербківської ЗШ І-ІІІ ст. з навчальними кабінетами»,  підготували учениці 10 класу Вербківської ЗШ І-ІІІ ст. Євтушенко Євгенія і Сачок Євгенія, вчитель-консультант Бондаренко Т.В.;
«Відкриття центру дозвілля та культурного відпочинку «Сузір’я»,  підготувала учениця 10 класу Вербківської ЗШ І-ІІІ ст. Мураховець Юлія, вчитель-консультант Бондаренко Т.В.;
«Фітодизайн та міні-сад»,  підготувала учениця 10 класу Привовчанської ЗШ І-ІІІ ст. Різніченко Альона, вчитель-консультант Киричок С.Л.
Журі відмітило високий методичний рівень підготовки учнівських проектів нашого району, вміння висловлювати свої думки та виступи красивою літературною мовою учнів Вербківської ЗШ І-ІІІ ст., оригінальність та професійність музичного виступу групи «Натхнення» Межиріцького НВК. Голова журі, ректор Дніпропетровського університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна О.М. Пшінько нагородив всіх учасників обласної олімпіади грамотами та цінними подарунками. Половна Тетяна і Кулієв Кирило, проекти яких зайняли почесне ІІІ місце, отримали грошові премії. Грамотами університету за якісну підготовку своїх вихованців ректор О.М. Пшінько нагородив грошовими преміями вчителів Петрушенко Т.Г. та Бондаренко Т.В.
Почесною Подякою вузу ректор О.М. Пшінько нагородив голову Павлоградської районної ради Гримайло Н.В.
        Саме такий досвід співпраці вищого навчального закладу і школи сьогодні потрібен нашим старшокласникам, які вже завтра повинні себе впевнено відчувати в дорослому житті, помірковано обравши життєвий шлях та професію. І наша спільна місія, викладачів і вчителів, - допомогти нашим учням у виборі майбутнього професійного шляху.

Категорія: Події | Переглядів: 645 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz