Неділя, 12.05.2024, 23:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 14 » Ура!!! Канікули!
18:37
Ура!!! Канікули!

Канікули! Прекрасна пора! І не важливо, в яку вони пору року, яка погода за вікном, кожні мають свої особливості. І для того, щоб ці дні пройшли весело, завзято та з користю, перед дорослими постає основне завдання – забезпечити змістовне дозвілля дітей.

Будинок творчості дітей та юнацтва разом з органом дитячого самоврядуванням закладу спланували і провели веселі зимові канікули для своїх вихованців. 
Щорічно, напередодні Новорічних свят двері Будинку творчості відкриваються, щоб подарувати хвилини щастя, тепла, доброти та гарного настрою не тільки своїм вихованцям, а й дітям пільгових категорій з усіх шкіл району. І одним із головних завдань у підготовці до свята є звісно створена святкова атмосфера в закладі. 

Не став винятком і цей рік. 17 грудня Будинок творчості зустрів близько 100 дітей. Вони з великим задоволенням подивилися театралізовану виставу, пограли в різні ігри, затанцювали Новорічний хоровод. І, звісно ж, не обійшлося без подарунків - гості свята – керівники району, потурбувались про солодощі для дітей. 

В період з 20 по 30 грудня пройшов цикл новорічних ранків для учнів шкіл району. Понад 500 дітей із Вербківської, Троїцької, Привовчанської, Карабинівської та В’язівоцької загальноосвітніх шкіл отримали велике задоволення від вистави «Золотий ключик або новорічні пригоди Буратіно» . 

Водночас із виставою гості мали змогу ознайомитись з виставкою дитячих творчих робіт декоративно-прикладного напрямку «Зимова мозаїка» та виставкою дитячих малюнків «Різдвяні свята».
Закінчилися канікули, але попереду ще багато фестивалів, конкурсів, виставок, які чекають на наших вихованців. Тож побажаємо їм невичерпної енергії, наполегливої праці та нових творчих злетів.
Вітаємо усіх з Новорічними та Різдвяними святами! Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою. Хай здійсняться всі бажання, а Новий рік принесе спокій і благодать в Україну!

 

Категорія: Події | Переглядів: 370 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz