П`ятниця, 26.04.2024, 12:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 5 » Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий
22:00
Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий

На виконання Указу Президента України від 16 листопада 2015року № 641/2015 “Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні” вчитель англійської мови Межиріцької ЗШ І – ІІІ ступенів № 2 Посукан Наталія Леонідівна розробила відповідні плани заходів. У 2016-му році планується провести ряд виставок та вечорів із знайомством культури та традицій Англії, провести олімпіади, конкурси та змагання серед учнів. Підтримуючи всебічні обдарування та талант учнів, постійно влаштовуються авторські виставки школярів.

Ерудована вчителька — активна учасниця всіх семінарів та тренінгів з англійської мови, які відбуваються на території Павлоградського району та Дніпропетровської області, переможець районного етапу Конкурсу «Вчитель року – 2016» в номінації «Англійська мова» та лауреат обласного етапу цього ж Конкурсу має власний Блог в мережі Інтернет на якому вчителем представлено інтерактивні вправи для учнів, мультимедійні презентації та багато інших цікавинок.

Не відстають від свого наставника і вихованці. Учні беруть активну участь у Всеукраїнській грі «Puzzle», Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Грінвич» та у конкурсі, організованому Інститутом розвитку шкільної освіти «Мульти-тест». Діти показали себе на високому рівні, тільки в цьому навчальному році приємно відзначити успіхи: Лінка Дениса, учня 11 класу, який зайняв I місце у районному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та став учасником обласного етапу; Сизова Віталія, учня 8 класу, який зайняв ІІІ місце та Дулебу Тетяну, ученицю 10 класу) – ІІІ місце.

Завдяки цим учням команда Межиріцької ЗШ І – ІІІ ступенів № 2 виборола І загальнокомандне місце серед інших шкіл району в олімпіаді з англійської мови. Наразі відбувається активна підготовка учня 11 класу до участі в обласному турі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови та до олімпіади, яку проводить кафедра перекладу Інституту електроенергетики Державного ВНЗ «Національний гірничий університет», які відбудуться у м.Дніпропетровську. На даному етапі учень активно готується до написання та захисту науково дослідницької роботи під керівництвом вчителя англійської мови.

Одразу після закінчення навчального року другий рік поспіль в стінах навчального закладу розпочне роботу літній мовний табір, де діти матимуть можливість спілкуватись англійською мовою та застосовувати її у різних формах діяльності не лише у спілкуванні, а й в ігрових та концертних програмах, театральних виставах тощо.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Ми живемо в глобалізованому світі і між людьми різних національностей, і оволодіння нею є потребою часу. Зараз знання англійської мови необхідні людям в сучасному світі — кордони між державами поступово стираються, а міжнародною мовою, якою володіє велика кількість людей в країнах світу, є англійська.

 

Категорія: Події | Переглядів: 358 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz