П`ятниця, 26.04.2024, 09:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 9 » ЗНО-2016: особливості тесту з історії України
21:37
ЗНО-2016: особливості тесту з історії України

Сертифікаційна робота з історії України у 2016 році складається із 60 завдань, на виконання яких відведено 150 хвилин.
Робота складається з двох частин:
Частина 1 «Історія України ХХ – початку ХХІ ст.» містить 30 завдань різних форм. Відповіді на ці завдання позначаються та записуються в бланку відповідей А. Результат виконання завдань частини 1 буде зараховуватися як державна підсумкова атестація.
Частина 2 «Історія України від найдавніших часів до кінця ХІХ ст.» містить 30 завдань різних форм. Відповіді на ці завдання позначаються та записуються в бланку відповідей А.

Форми тестових завдань:
1. Завдання з вибором однієї правильної відповіді (№ 1-23, № 31-53). Якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання вибрав і позначив правильну відповідь у бланку відповідей А, то отримує 1 бал

2. Завдання на встановлення відповідності (№ 24-26, № 54-56). До кожного завдання наведено інформацію, позначену цифрами (ліворуч) і буквами (праворуч). Щоб виконати завдання, необхідно встановити відповідність інформації, позначеної цифрами та буквами (утворити «логічні пари»).
Завдання вважається виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання правильно зробив позначки на перетинах рядків (цифри від 1 до 4) і колонок (букви від А до Д) у таблиці бланка відповідей А. З за кожну правильно встановлену відповідність («логічну пару») буде нараховуватися 1 бал

3. Завдання на встановлення правильної послідовності (№ 27, № 28 і № 57, № 58). До кожного завдання наведено перелік подій, позначених буквами, які потрібно розташувати в правильній послідовності, де перша подія має відповідати цифрі 1, друга – цифрі 2, третя – цифрі 3, четверта – цифрі 4. Завдання вважається виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання правильно зробив позначки на перетинах рядків (цифри від 1 до 4) і колонок (букви від А до Г) у таблиці бланка відповідей А. Оцінюються в 0, 1, 2 або 3 бали: 3 бали, якщо правильно вказано послідовність усіх подій; 2 бали, якщо вказано першу та останню події; 1 бал, якщо вказано або першу, або останню подію; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь або відповідь на завдання не надано.

4. Завдання з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (з короткою відповіддю множинного вибору) (№ 29, № 30 і № 59, № 60). До кожного завдання пропонується сім варіантів відповіді, серед яких лише три правильні. За кожну правильно вказану відповідь — 1 бал.
 Результат виконання усіх завдань тесту буде враховуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.

Максимальна кількість балів, що зможе набрати учасник тестування за виконання кожної окремої частини тесту, дорівнює 47 тестовим балам. Максимальна кількість балів, що може набрати учасник тестування правильно виконавши всі завдання тесту з історії України, – 94.

Категорія: Учнівські олімпіади та конкурси | Переглядів: 489 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz