Четвер, 09.05.2024, 16:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Павлоградський районний методичний кабінет

Меню сайту
Категорії розділу
Фахові конкурси, виставки [21]
Участь у конкурсах
Методика [45]
Методичні поради, розробки уроків
Офіційні документи [122]
Початок і закінчення навчального року
Семінари, фестивалі, конференції [42]
Проведення та участь у семінарах, фестивалях, конференціях, тренінгах
Події [292]
Свята, ювілеї, шкільні заходи
Накази, листи [23]
Офіційні документи
Учнівські олімпіади та конкурси [44]
Результати олімпіад та конкурсів
Корисні посилання
"Методичний портал". Нові публікації
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 23 » Звітний концерт творчого колективу "Райдуга"
15:44
Звітний концерт творчого колективу "Райдуга"

20 травня 2014 року  у районному Будинку творчості дітей та юнацтва (с. Вербки) відбувся звітний концерт танцювального колективу «Райдуга» (керівник Наталія Вікторівна Кібець).  

У цьому колективі об’єднані творчим поривом понад 80 дітей віком від 6 до 17 років із сіл Булахівка і Вербки. Вихованці «Райдуги» є улюбленцями шанувальників хореографічного мистецтва, постійними учасниками урочистих подій, сільських і районних свят. Вони беруть участь у районних, обласних і всеукраїнських фестивалях і конкурсах.

Глядачам була запропонована танцювальна мандрівка порами року. Мовою танцю вихованці гуртка показали зимові свята і пригоди («Пока часы 12 бьют», «Кошки в сапожках»), розповіли про весняне пробудження природи, перше кохання, свято Перемоги («Пробудження», «Коли все розквітає», «Барабани», «Амено»), продемонстрували осінній листопад («Листья желтые») і радість від пережитого протягом усього року («У стилі хіп-хоп»). А літо з його красивим святом Івана Купала, пошуками цвіту папороті, плетінням вінків, ворожінням і, звичайно ж, юнацьким коханням станцювали колишні випускники колективу «Райдуга» Уляна Мала та Іван Мамлєєв (танок «Ворожи, вода»).

Всі танцювальні композиції, включені до творчого звіту, були яскравими, змістовними, прикрашені оригінальними костюмами і музикою. Юні артисти продемонстрували хорошу підготовку, належний рівень виконання художніх номерів та артистизм.

Окрема подяка Голубничій Наталії Геннадіївні, учителю музики Булахівської ЗШ   І-ІІІ ступенів, яка виконувала роль звукооператора, за музичний супровід концерту.

Директор районного Будинку творчості дітей та юнацтва Сташук Лариса Григорівна  привітала всіх присутніх  зі святом краси та творчості, а випускницям Абовян Тамарі, Кулібабі Аліні, Мирній Вікторії, Сенченко Дар’ї, Слобченко Ангеліні і Сусліченко Ірині вручила свідоцтва про позашкільну освіту.

На святі були присутні почесні гості: заступник голови Павлоградської райдержадміністрації Людмила Михайлівна Комаркова, начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Павлоградської райдержадміністрації Людмила Олексіївна Амірханова і її заступник Наталія Валентинівна Штонда, а також сільський голова с. Вербки Любов Пилипівна Холоденко, яка привітала дітей за їх працю, за прекрасний концерт і вручила  їм солодкі подарунки. Від імені батьків виступили члени батьківського комітету Олена Миколаївна Мураховець та Алла Василівна Гармашова. Вони  подякували керівника колективу Наталію Вікторівну Кібець за її самовіддану роботу з дітьми, побажали  натхнення і нових творчих успіхів.

Ведучими концерту були Ангеліна Савченко і Влад Сологуб.

 

 

 

 

Переглядів: 584 | Додав: MetodRDA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Важливо
Календар
"Педагогічна преса" Освітній портал
Корисні посилання
Останні фото
Особисті блоги педагогів
Цікавинки

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz